Vrnjačka

 

 

MERKUR VRNJAČKA BANJA

Smešten u samom parku, nadomak vrnjačke reke i samog centra Vrnjačke Banje, Merkur predstavlja idealno mesto za one koji žele da unaprede svoje zdravstveno stanje, ali i da se potpuno odmore i relaksiraju.

Četiri izvora lekovitih mineralnih voda,  lekovito mineralno blato, savremene dijagnostičke procedure i oprema, visokospecijalizovan medicinski tim koji predvode 40 lekara specijalista i subspecijalista, samo su deo široke Merkurove ponude, koja će pomoći gostima koji imaju problema sa dijabetesom, gastroenterološke probleme, ili pak onima kojima je potrebna fizikalna rehabilitacija ili provera zdravstvenog stanja u opuštajućem ambijentu.

Za one koji žele da se odmore ili pak ulepšaju i podmlade, aqua i spa centri će upotpuniti užitak. Bazeni sa termomineralnom vodom, teretana, saune, široka lepeza masaža, usluge Centra medicinske estetike, su samo deo ponude namenjene svima koji žele da svoje telo dovedu do savršenstva, i sve to uz medicinski nadzor, fizičku aktivnost, savremene aparaturne procedure i antiaging tretmane.

 

Telefon: +381365155150
E-mail: info@vrnjcispa.rs
Website: www.vrnjackabanjamerkur.com