Selters

 

 

SELTERS BANJA

O Institutu

Institut za rehabilitaciju u Beogradu postao je prestižna institucija u ovom delu Evrope, koju čine dva organizaciona dela- Sokobanjska 17 i Selters Banja u Mladenovcu. Institut je sertifikovani trening centar evropskog bordoa za fizikalnu medicinu, akreditovani rehabilitacioni centar, nastavna baza Medicinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu, referentni centar za Balneoklimatologiju Republike Srbije, sa uvedenim ISSO i HASSAP standardom. Usko specijalizovani stručni kadar, dijagnostički kabineti, savremena medicinska oprema i adekvatno renoviran prostor su preduslovi koji omogućavaju izuzetne rezultate u lečenju i rehabilitaciji naših korisnika.

Banja Selters u Mladenovcu, udaljena svega 40km od Beograda, prava je oaza čistog vazduha, mira i zelenila sa prirodno lekovitim faktorima (lekovita voda, blato, klimat). U Seltersu se odvija stacionarna i ambulantno-poliklinička rehabilitacija neuroloških, ortopedsko-traumatoloških i reumatoloških pacijenata, kao i dečija rehabilitacija. Selters raspolaže sa tri bazena, od kojih je jedan sa mineralnom vodom, savremenim Wellness centrom i kompletno renoviranim smeštajnim kapacitetima.

Hotel Selters raspolaže sa 262 kreveta raspoređenih u jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne sobe i 5 apartmana. Objekat je namenjen kako gostima koji su tu iz zdravstvenih razloga, tako i onima koji žele opuštanje i relaksaciju.

Hotel Selters poseduje savremeno opremljenu konferencijsku salu sa 156 mesta, koja je osim za poslovne skupove pogodna i za održavane različitih vrsta svečanosti. Wellness&Spa je pravi rajski vrt gde o Vašem blagostanju brine stručan tim ljudi edukovanih po visokim standardima. U prijatnom ambijentu Selters Wellness Centra na raspolaganju su Vam unutrašnji bazen sa vodom temperature 32 stepena, bazen na otvorenom, jakuzzi kada, kade za podvodnu masažu, blatna terapija, finska sauna, tepidarijumi, slana soba i sve vrste ručnih masaža.

 

Telefoni:
Recepcija: 011/8241-425
Prijemne ambulante: 011/8241-109, 011/8241-162
Marketing sluzba: 064/8690-386
Wellness tim: 011/8241-118

Website: www.rehabilitacija.com
E-mail: seltersbanja.marketing@gmail.com
seltersbanja.recepcija@gmail.com