Prolom

 

 

PROLOM BANJA

Prolom Banja se nalazi na jugu Srbije, na istočnim padinama planine Radan. Poznata je, pre svega, po lekovitoj Prolom vodi koja pripada retkoj grupi voda visokih balneoloških vrednosti. Zahvaljujući jedinstvenim karakteristikama Prolom vode, u Prolom Banji se uspešno leče bolesti bubrega i mokraćnih putevi, bolesti organa za varenje, reumatizam i kožne bolesti.

U čitavom kompleksu hotela Radan gostima je omogućeno da budu u kontaktu sa Prolom vodom. Isto tako, svi medicinski i Wellness tretmani zasnovani su na Prolom vodi i jedinstvenom Prolom blatu. Zato je Prolom Banja idealna za lečenje, prevenciju, odmor i rekreaciju. Lekarski pregledi i tretmani se odvijaju svakodnevno, uključujući vikende i praznike, kako bi gosti što bolje iskoristili vreme provedeno u Prolom Banji. U samom hotelu je organizovana i 24-časovna zdravstvena zaštita.

Pored lečenja i prevencije, Prolom Banja pruža i velike mogućnosti za odmor i relaksaciju. U okviru novog Wellness centra, koji se prostire na preko 2.000 metara kvadratnih i tri nivoa gostima su na raspolaganju sadržaji osmišljeni da opuste, neguju i leče. Posebna atrakcija u novom Wellness centru je bazen otvoreno-zatvorenog tipa i džakuzi bazen sa prirodnom Prolom vodom i morskom solju – Prolom more. Poseban deo centra je salon lepote a za sve one koji žele da ostanu vitki i u dobroj formi tokom boravka postoji teretana i fitnes sala, a kako bi im boravak bio što interesantniji otvorena je i sala za zabavu.

Za goste koji svoj odmor žele da provedu aktivno, Prolom Banja je omogućila širok spektar različitih aktivnosti za rekreaciju. Gostima su na raspolaganju bazeni na otvorenom i u zatvorenom prostoru, sportski tereni za male sportove, šah na otvorenom, mnogobrojne “staze zdravlja” dok najmlađi mogu uživati sa animatorom u igraonici na otvorenom ili zatvorenom prostoru.

 

Telefon: 027/83-88-111, 027/83-88-162,
Viber broj: +381 63 15 10 606,
E-mail: info@prolombanja.com
Website: www.prolombanja.com