Lukovska

 

 

LUKOVSKA BANJA

Smeštena u predivnom ambijentu istočnih padina planine Kopaonik, Lukovska banja pruža idealne uslove za kvalitetan i nezaboravan odmor i lečenje uz vrhunsku uslugu, prijatno osoblje i sadržaje koji će ispuniti sva očekivanja onih koji je posete.

Po broju izvora termomineralnih voda i njihovoj izdašnosti, Lukovska banja spada među najbogatije u zemlji. Temperatura vode je od 28 do 69 stepeni Celzijusa i nalazi se u medicinskim centrima hotela Kopaonik i Jelak. Termomineralne vode uspešno se koriste u lečenju reumatizma, osteoporoze i osteopenije, svih vrsta sportskih povreda i stanja nakon preloma kostiju i hirurških intervencija na koštano-zglobnom sistemu. Kao posebna turistička atrakcija ističe se klimatorijum sa prirodnim inhalatorijumom, jedini takve vrste u Srbiji. Na malom prostoru nalazi se veliki broj izvora, različitog sastava i temperature, koji pomažu da se očuva zdravlje i popravi opšte stanje organizma.

Medicinski centri u Lukovskoj banji kombinuju raspoložive prirodne faktore (voda, blato, gas i klima) sa savremenom dijagnostikom i tretmanima. Lekarski pregledi i tretmani se obavljaju svakodnevno, uključujući vikende i praznike, kako bi gosti što bolje iskoristili vreme provedeno u Lukovskoj banji. Uz stručnu podršku lekara, gosti mogu koristiti razne vrste terapija, poput hidroterapije, elektroterapija, peloidoterapije, ručnih masaža i dr. Da gost može da bude ovde sasvim siguran za stanje svog zdravlje kazuje i podatak da je u hotelima organizovana i zdravstvena zaštita 24 časa.

Pored prevencije i lečenja, Lukovska banja pruža izvanredne mogućnosti za aktivan odmor i rekraciju tokom cele godine. Gosti mogu kombinovati aktivnosti na snegu u zimskom periodu sa spa tretmanima za opuštanje. U blizini hotela se nalazi ski staza i upotpunje zimsku turističku ponudu. Gostima su čitave godine na raspolaganju bazeni na otvorenom i u zatvorenom prostoru sa termalnom vodom temperature od 33 do 35 stepeni Celzijusa i Wellness centri sa mnogobrojnim uslugama.

 

Telefon: 027/385-999, 027/385-990,
Viber broj: +381 63 481 243,
Website: www.lukovskabanja.com
E-mail: info@lukovskabanja.com