Ivanjica

 

 

VAZDUŠNA BANJA IVANJICA

Na 220 km od Beograda u jugozapadnoj Srbiji  okružena  PL.Javorom  i  Mučnjem na  obronku pl.Golije  rezervatom biosfere od  2000.godine

Specijalna bolnica za rehabilitaciju Ivanjica  u prirodnom ambijentu ,očuvane životne sredine sa   četiri decenije iskustva, najsavremenijom opremom i stučnim kadrom  ponudiće  vam  kvalitetnu i efikasnu uslugu iz oblasti fizikalne medicine, hematologije  i rehabilitacije respiratornih organa , kao i  rekreativnih  odmora.

Ustanova poseduje 250 ležaja, raspoređenih u tri lamele sa po dva sprata. U najvećem broju to su dvokrevetne sobe, za one koji bi da budu sami postoje i jednokrevetne sobe, a za one koji vole društvo i trokrevetne sobe. Pet apartmana je predviđeno za one koji žele dodatni komfor. Ceo objekat je okružen šumom, pokriven je širokopojasnim bežičnim internetom a svaka soba ima televizor sa kablovskim priključkom. Ishrana obuhvata tri pansionska obroka sa domaćom kuhinjom i proizvodima iz lokalnog kraja uz mogućnost izrade posebnih programa ishrane.

Sastavni deomedicinskog  paketa, a može biti i poseban ( odmor i rekreacija) sprovodi  stručni tim profesora fiskulture, rekreatora i animatora, a obuhvata

  • saunu, zatvoreni bazen, đakuzi kada ,sale za bilijar i stoni tenis, sportske terene, trim staz  i pešačku stazu (7km), penjanje na vrhove obližnjih brda,  izlete na planine Goliju (1833 metra), Javor (1519 metara) i Mučanj izlete u srednjovekovne manastire Studenicu (osnovan u XII veku), Kovilje, Pridvoricu ….

 

Telefoni:
Marketing: 032 661-690,
Centrala: 032 662-260, 032 662-261
Faks: 032 663-039
Direktor: 032 661-305

Website: www.sbivanjica.rs
Email: Direktor@zavodivanjica.rs & Marketing@zavodivanjica.rs